Nieuw boek van Henk de Velde

Henk de Velde zullen de meeste van jullie wel kennen. Hij is de avonturier die zijn hele leven lang de meest bijzondere reizen over zee heeft gemaakt. En daar vaak over heeft geschreven. Inmiddels is Henk ook pensionado en heeft hij  tijd om op zijn leven tot nu toe terug te blikken. Dit heeft geresulteerd in een prachtig retrospectief, waarin hij niet alleen zijn mooiste en spannendste belevenissen nog eens op een rij zet, maar waarin hij ook filosofeert over het hoe en waarom van de keuze voor dit leven.

Dit retrospectief wordt binnenkort in boekvorm door de ANWB uitgegeven. Ikzelf heb de eer gehad het te mogen redigeren en te begeleiden. Omdat ik Henk al heel lang ken en ook omdat ik met hem de passie voor de zee deel.

1 maart wordt het boek officieel gepresenteerd en vanaf die datum is het ook te koop. Ook in de webwinkel van openrondhetwater.nl, waarin het nu al is opgenomen. Bestel je het boek daar voor 1 maart dan krijg je het daarna zo snel mogelijk opgestuurd en, let wel…. persoonlijk door Henk gesigneerd. Die kans kun je niet laten schieten. Heerlijk om vanuit de comfortabele leunstoel van te genieten of aan een vaarliefhebber cadeau te doen.

Hier kun je dit prachtige gesigneerde boek bestellen. Hou er rekening mee dat het begint maart verschijnt en dan zo snel mogelijk wordt toegestuurd.

Door |2018-01-10T10:15:58+00:0009-01-2018|Nieuws, Producten|2 Reacties

2 Comments

  1. Marjorie Bal 11 januari 2018 om 13:35

    Hoy Eelco, ik haal hem op de HISWA wel even op..
    f

    • Eelco Piena 11 januari 2018 om 14:51

      Ik denk dat dat kan, maar weet het niet zeker.

Reacties zijn gesloten.