Boek Henk de Velde bijna naar de drukker

Vandaag 22 januari de laatste hand aan het boek ‘De Zee, mijn Leven’ van Henk de Velde gelegd. De redactie is klaar, de opmaak praktisch ook. En het is mooi geworden, kan ik je vertellen. De verhalen van Henk zijn niet alleen spannend. Ze geven ook een prachtige inkijk in de zielenroerselen van deze ‘filosoof van de zee’.

Het boek beschrijft niet alleen de verschillende reizen die Henk heeft gemaakt en de avonturen die hij daarbij heeft beleefd. Nee, het gaat ook uitgebreid in op de redenen waarom hij dit deed. Moest doen, zoals je bij het lezen zult ervaren. Die reden vloeit voort uit de manier waarop Henk in het leven staat. En naar de moderne maatschappij kijkt. Ik denk dat velen van ons zich in zijn gedachten en kijk op de wereld zullen herkennen. Maar maar weinigen van ons zullen daar ook, zoals Henk,  de ultieme consequenties uit trekken.

Het boek ‘De Zee, mijn Leven’ is dus niet alleen spannend, maar ook beschouwend. Een echte aanrader. 1 maart wordt het officieel gepresenteerd. Als je het tot die datum bij ons in de webwinkel bestelt, krijg je een door Henk gesigneerd exemplaar toegestuurd.

Door |2018-01-22T14:48:57+00:0022-01-2018|Nieuws, Producten|Reacties uitgeschakeld voor Boek Henk de Velde bijna naar de drukker