Naast de losse vaarkaarten nu ook de wateratlassen verkrijgbaar

Nu ook wateratlassen verkrijgbaar. De Nieuwe Vaarkaart bestaat uit 14 regio’s met in totaal 28 losse kaarten. Handig als je een bepaald  gebied met de boot wilt bezoeken. Zeker ook vanwege het bijgeleverde NL-Waterlandgidsje en de uitgebreide App. Vaar je echter kris-kras door Nederland dan worden die losse kaarten misschien wat te duur voor je. Daarom brengt de uitgever van de Nieuwe Vaarkaart nu ook drie atlassen uit, waarin de losse kaarten bij elkaar zitten. Daarmee ben je een stuk goedkoper uit. En het is door de ringband en afmetingen ook nog eens super handig in gebruik. Uiteraard ontbreekt ook bij de atlas de bijbehorende app niet.

Er is een atlas Noord-Nederland, Midden-Nederland en Zuid-Nederland. De atlassen hebben een flinke overlap. Op de afzonderlijke pagina’s staat aangegeven op welke pagina een water doorloopt. Je vindt de atlassen nu ook in onze webwinkel.

Door |2018-01-31T10:39:28+00:0031-01-2018|Geen categorie, Producten|Reacties uitgeschakeld voor Naast de losse vaarkaarten nu ook de wateratlassen verkrijgbaar