Veel belangstelling voor Nieuwe Vaarkaart en NL-Waterlandgids op Boot Holland

De Nieuwe Vaarkaart en de landsdekkende NL-Waterlandgids zijn op Boot Holland positief ontvangen. Veel bezoekers zijn op de stand van de Nieuwe Vaarkaart langs geweest om de nieuwe uitgaven met eigen ogen te kunnen bekijken. En net als vorig jaar heeft dat tot interessante gesprekken en veel positieve feedback geleid. Daarbij ook heel nuttige tips die zeker in volgende uitgaven zullen worden meegenomen. Juist het commentaar van gebruikers is voor de makers van de Nieuwe Vaarkaart van belang om het product steeds beter te maken.

Nieuwe Vaarkaart Wateratlas schot in de roos

Naast de losse regiomapjes blijken de wateratlassen een schot in de roos. Blijkbaar is er behoefte aan een verzamelband met kaarten die een groter gebied bestrijken. Daarom ook komt er binnenkort een landsdekkende versie van de NL-Waterland app op de markt. Daarmee heb je de beschikking over niet alleen alle relevante vaartechnische data voor het optimaal kunnen plannen van je tocht, maar ook een zee aan toeristische informatie voor activiteiten als je eenmaal in een haven bent aangekomen.

Landsdekkende NL-Waterlandgids zeer positief ontvangen op Boot Holland

Veel belangstelling was er voor de landsdekkende NL-Waterlandgids op Boot Holland. Daarin de 150 meest romantische steden en dorpen aan het Nederlandse water. Heel positief was men over de in de gids opgenomen vaarknooppuntenkaart. Handig om je vaartocht zo te plannen, dat je steeds de leukste en mooiste plekjes kunt bezoeken.

Nieuwsbrief Op en Rond het Water

Volgende week komt de eerste nieuwsbrief van Op en Rond het Water uit. Daarin blikken we terug op de activiteiten van afgelopen tijd en geven tips over nuttige en leuke zaken op en rond het water voor de komende periode. Immers, met Boot Holland is de aftrap voor het nieuwe vaarseizoen gegeven. Vanaf nu kijken we vooruit naar een nieuw en prachtig seizoen op en rond het water.

Als je ook geïnteresseerd bent in de Nieuwsbrief geef je dan hier op. En deel dit bericht want we kunnen nog wel wat abonnees gebruiken.

Door |2018-02-15T15:32:43+00:0015-02-2018|Producten|Reacties uitgeschakeld voor Veel belangstelling voor Nieuwe Vaarkaart en NL-Waterlandgids op Boot Holland