Henk de Velde biedt aan Dirk Nauta zijn nieuwste boek aan

Zeezeiler Henk de Velde presenteerde donderdag 1 maart aan boord van het prachtige zeilende charterschip De Stedemaeght in Kampen zijn nieuwste boek ‘De Zee, mijn Leven’. Dit boek is een terugblik op de reizen die Henk in zijn leven heeft gemaakt. Zo is hij bijvoorbeeld zes keer met een zeilschip de wereld rond geweest. Waarvan vijf keer in zijn eentje.

Zolang alleen op een schip op zee doet natuurlijk wel wat met je. Je moet niet alleen stormen en de daarbij horende zware zeeën het hoofd bieden, maar je moet ook mentaal tegen lange perioden van alleen zijn kunnen. Want als er één plek is waar je volledig op jezelf bent teruggeworpen dan is het wel op zee.

Zeezeiler Henk de Velde beschrijft in ‘De Zee, mijn Leven’ op magistrale wijze de uitdagingen die hij tijdens zijn tochten ontmoet. En neemt je mee in zijn gedachten en overpeinzingen zonder daarbij zweverig te worden. Kortom hij schreef een prachtig boek.

Het eerste exemplaar kreeg Henk de Velde uitgereikt van de uitgever de ANWB. Waarna hij het zelf weer overhandigde aan Dirk Nauta, die andere legendarische Nederlandse zeezeiler.

Vanaf volgende week ligt dit prachtige boek in de boekhandel. Maar je kunt het natuurlijk nu ook al bij ons bestellen. Een heerlijk boek om bij deze kou bij de verwarming in weg te zinken.

 

Door |2018-03-02T13:38:44+00:0002-03-2018|Producten, Varen|Reacties uitgeschakeld voor Henk de Velde biedt aan Dirk Nauta zijn nieuwste boek aan