Ken je zeilen

Ken je zeilen

 9.95

Beschrijving

Ken je zeilen is het nieuwste E-book in de serie ‘Vaardig varen’. Vooruitgaan, niet door mechanische voortstuwing, maar door slim gebruik te maken van de invloed van de wind op de zeilen. Dat spel, in combinatie met de stilte en de rust van het water, is wat zeilen zo bijzonder maakt. Daarbij is het des te leuker als je je zeilen optimaal weet te gebruiken. Dat je ze de juiste vorm voor de heersende omstandigheden weet te geven. Dat maakt het zeilen niet alleen spannender, maar ook veiliger.

Ken je zeilen voor zowel de beginnende als de meer ervaren zeiler

Het E-book ‘Ken je zeilen‘ is bedoeld voor mensen die nog geen doorgewinterde zeilers zijn. Misschien omdat ze zelf net een eigen zeilboot hebben gekocht of er graag een keer een willen huren. Een kajuitjacht of een open boot, dat maakt niet uit. Maar ook meer ervaren zeilers kunnen met dit E-book hun voordeel doen. Al was het maar als naslagwerk om te kijken hoe het ook alweer zat.

Ook ‘Ken je zeilen’ combineert een duidelijke uitleg met een groot aantal verhelderende foto’s. Bekijk ook de andere uitgaven in onze serie ‘Vaardig Varen‘.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ken je zeilen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *