Meevaren

Meevaren2018-03-01T10:38:32+00:00

Als je geen boot wilt huren omdat je niet zelf wilt schipperen, kun je natuurlijk ook gewoon fijn meevaren. Je hoeft je dan geen zorgen te maken over jouw en  andere boten om je heen en kunt dus optimaal genieten. De mogelijkheden zijn legio:

  • Je kunt een hut huren op een groot motorschip en daarmee de mooiste plekken in binnen- en buitenland bezoeken;
  • Je kunt een hut huren op een groot klassiek zeilschip en daarop exotische plaatsen bezoeken;
  • Je kunt een schip met schipper huren in zowel binnen- als buitenland;
  • Je kunt een fiets-vaarvakantie boeken en de boot als varend hotel voor je fietsvakantie gebruiken;
  • Je kunt meevaren op een supersnelle rubberboot en daarmee een onvergetelijk avontuur beleven.

8-daagse compleet verzorgde reizen per fiets en schip

Ontdek de unieke combinatie van fietsen en varen: een fietsvakantie met een verblijf op een schip. Diverse mogelijkheden van maart tot oktober. Geniet van fietsen en varen: overdag heerlijk buiten zijn met de keuze dagelijks een afwisselende route te fietsen of mee te varen aan boord van het schip.

Tijdens je fiets-vaar-vakantie zal het je aan niets ontbreken: alle reizen bieden wij aan op basis van volpension. ’s Ochtends staat een stevig fietsersontbijt voor je klaar, voor onderweg tijdens het fietsen krijg je een lekker lunchpakket mee en ’s avonds na het fietsen kun je aan boord genieten van een uitgebreid driegangendiner. Dat is pas echt vakantie vieren!

Lees meer

SAIL & BIKE

Hou van je zeilen en fietsen? Boek dan een schip uit de Bruine Vloot. Dit zijn traditionele zeilende vrachtvaarders, tegenwoordig in gebruik als charterschepen. Ook zij bieden fiets-vaarvakanties aan. In plaats van op de motor vaar je onder zeil van de ene naar de andere plek. Dus op ruimer water zoals het IJsselmeer en de Wadden. De reizen zijn geheel verzorgd en geschikt voor alle leeftijden. Je kunt je eigen fiets meenemen, maar ook een fiets huren. Zelfs e-bikes zijn aanwezig.

Tijdens deze reizen worden – afhankelijk van de reisdata – de twee grootste en meest luxueuze zeilschepen op het IJsselmeer en de Waddenzee ingezet, de prachtige Elisabeth en de imposante driemast-barkentijn Leafde fan Frysân.

Lees meer

Beleef het echte jetsetgevoel voor een betaalbare prijs

Zeilend door een blauwe wereld tegen een decor van eilanden, baaien, stranden en dorpjes.  Heerlijk luieren op het voordek, actief zeilen en navigeren, een verfrissende duik in glashelder water en snorkelend op zoek naar verzonken schatten. ​

’s Avonds valt het anker in een baai en geniet je van de rust en de ondergaande zon of gaat de boot met de kont tegen de kade, zodat je je direct in het avondleven kunt storten.

Op Paikea, een 15-meter zeiljacht, vol luxe en comfort, is veel mogelijk. De schipper heeft voldoende ideeën en suggesties, die je exclusieve zeilvakantie tot een onvergetelijke ervaring maken.

De Paikea heeft inmiddels een trouwe klantenkring opgebouwd. Wil je mee op dit unieke schip boek dan snel!

Boek hier

Rib varen op het water rondom de Biesbosch

Biesbosch Adventures organiseert boottochten op het water in en rondom de Brabantse Biesbosch en het Land van Heusden en Altena. Tijdens de boottocht wordt er hard gevaren op de rivieren rondom de Biesbosch en is er tijd, onder het genot van een hapje en drankje, voor ontspanningen rust in de wateren van het natuurgebied. Als startplaats gebruiken wij Werkendam-Drimmelen en Hardinxveld Giessendam. Op verzoek kunnen wij ook elders u aan boord nemen.
Onderweg zijn er diverse tussenstops voor activiteiten op de wal of culinaire hoogstandjes midden in de natuur of in de oude vestingsteden langs het water.

Biesbosch Adventures biedt:

  • Sportief spectakel met snelvarende Ribs
  • Genieten op het water voor zowel jong als oud
  • Uitzicht op één van de mooiste natuurgebieden van Nederland
  • Met volledig verzorgde catering op de meest unieke locaties

Interesse? Vul dan het contactformulier in en je krijgt binnen 24 uur een reactie.

Contact
Sailing Classics-Chronos

Sailing Classics: droomvakantie op een mega zeiljacht

Pure beleving, gevoel van vrijheid, intens genieten. Cruisen, maar dan anders, zeilreizen op een authentiek klassiek jacht. Wat wil je nog meer?

Af en toe een dorpje bezoeken of aan boord blijven om te zwemmen, te snorkelen of gewoon een boekje te lezen. Misschien zelfs een keer zeilen tijdens de nacht onder een onvergetelijke sterrenhemel….of wat denk je van ´s morgens direct vanuit je bed vanaf boord gaan zwemmen? Niets moet, alles mag! Dat is waar Sailing-Classics voor staat. Deze unieke aanpak combineert de voordelen van twee werelden – het individuele zeilen op een groot jacht met comfort en service van een cruise.

Lees meer

Mirage Sailing: Verbreed je horizon en zeil met je eigen schip mee in een flottielje

In een flottielje kun je met je eigen zeilschip op plekken komen waar je alleen nooit naartoe zou durven.

Stel je hebt een zeewaardig zeiljacht, maar komt daarmee eigenlijk nooit verder dan de Nederlandse wateren. Terwijl je best een keer de zee op en zelfs over zou willen. Maar daarvoor de ervaring en misschien ook wel het zelfvertrouwen mist. Dan is meevaren in een flottielje onder deskundige begeleiding de oplossing. Met Mirage Sailing kan dat. Zij organiseert de flottielje die je zoekt.

Mirage Sailing organiseert al vele jaren flottieljes over zee. Vaak onder de vlag van de  ANWB Waterkampioen, maar soms ook onder eigen vlag. En, gezien de vele deelnemers die jaar in jaar uit weer mee gaan, met succes. Denk daarbij aan zeiltochten naar Londen, de Kanaaleilanden, Zuid Engeland en de Oostzee. De groepen zijn daarbij met maximaal 10 schepen beperkt.

Flottielje met intensieve begeleiding

Als deelnemer aan een flottielje wordt je intensief begeleid. Dagelijks vinden er briefings plaats waarin op basis van de meest actuele weersvoorspellingen de dagtochten worden besproken en de laatste trip wordt geëvalueerd. Je krijgt uitgebreid uitgelegd waarom bepaalde keuzes worden gemaakt, zodat je leert hoe trips over zee op verantwoorde wijze voor te bereiden en uit te voeren. Met als doel voldoende zelfvertrouwen te krijgen om dit in de toekomst zelfstandig aan te kunnen.

Schrijf in voor de bemanningspool

Nieuw bij Mirage Sailing is de bemanningspool. Bedoeld voor mensen die geen eigen schip hebben, maar dolgraag een keer een zeiltocht over zee willen maken. Of, wat ook kan, eerst een keer met iemand anders mee willen varen, alvorens dit avontuur met de eigen boot aan te gaan.

Contact
Flottiuelje met Mirage Sailing