Boot Düsseldorf, de grootste en gezelligste watersportbeurs van Europa, nu te bezoeken

Boot Düsseldorf is verreweg de grootste watersportbeurs in Europa. Met 17 hallen is er veel te veel te zien om alles in één dag af te lopen. Nu hoef je natuurlijk ook niet alles te zien, want de hallen zijn thematisch ingericht en dus bezoek je alleen de zaken die je het meest interesseren.

Voor de bezoekers van Op en Rond het Water zijn dat natuurlijk vooral de watersportevenementen en vaarbestemmingen.

Vooral voor wat dat laatste kun je je hart op deze gezellige beurs ophalen. Er is echt voor elk wat wils. En natuurlijk ontbreken ook de partners van Op en Rond het Water niet. Zo toont Sailing Classics haar programma met buitengewone zeilreizen voor 2018. En natuurlijk kun je bij Keis terecht voor de meest uiteenlopende motorbootvakanties.

Ook huisjes en hotels aan het water, al dan niet verhuurd in combinatie met een bootje, zijn er op boot Düsseldorf in overvloed te vinden. Als we nog iets interessants voor jullie tegenkomen, laten we dat natuurlijk direct weten. De beurs loopt nog tot en met zondag 28 januari.

Door |2018-01-23T15:17:36+00:0023-01-2018|Activiteiten, Evenementen|Reacties uitgeschakeld voor Boot Düsseldorf, de grootste en gezelligste watersportbeurs van Europa, nu te bezoeken