Brochure Paikea Sailing 2018 beschikbaar. Kijk en boek snel.

Ik zit achter mijn laptop en kijk, terwijl ik dit tik, zo nu en dan op. Ik woon op het water. Tegenover een jachthaven. Een lege jachthaven, want het is winter. Regen en kale bomen. Maar het is ook bijna eind januari. Nog een paar maanden en dan kunnen we het water weer op. Mijn vaarseizoen begint de laatste jaren in het zuiden van Sicilië. Dan pik ik samen met de eigenaar schipper Peter Beckers de Paikea van Paikea Sailing op om hem naar haar chartergebied, de Ionische Zee in Griekenland te zeilen. Daar gaat de boot nog een paar dagen de kant op om het onderwaterschip een onderhoudsbeurt te geven.

Half mei is de boot klaar voor een nieuw seizoen. Dan kan er weer geboekt worden voor een onvergetelijke zeilvakantie onder de professionele leiding van Peter. Lekker voor anker in mooie baaitjes, daar zwemmen en vervolgens de kant op om de pittoreske vissersdorpjes te bekijken en te genieten van een heerlijke en betaalbare Griekse maaltijd. Ik kan niet wachten.

Inmiddels zijn de eerste boekingen alweer binnen. Laat dit unieke en zeer betaalbare avontuur niet aan je voorbijgaan en boek snel. De brochure 2018 van Paikea Sailing is inmiddels klaar en beschikbaar.

Door |2018-01-23T15:49:22+00:0023-01-2018|Activiteiten, Varen|Reacties uitgeschakeld voor Brochure Paikea Sailing 2018 beschikbaar. Kijk en boek snel.