E-book ‘Ken je zeilen’ nu beschikbaar

Het E-book ‘Ken je zeilen’ is nu beschikbaar. Dit E-book is de tweede uitgave in de reeks ‘Vaardig Varen’, die door de redactie van ‘Op en Rond het Water’ wordt samengesteld. De auteur is de schrijver van het voormalige boek ‘Zeiltrimmen’ van de ANWB. Een deel van dat boekje vind je nu terug in de ANWB-uitgave ‘Watersportvaarboek‘.

E-book ‘Ken je zeilen’ onmisbaar voor iedere toerzeiler

Zeilen is ultiem genieten. Geen herrie van een motor, maar alleen het geluid van de wind en het ruisen van het water. Maar zeilen vergt ook kennis en ervaring. Die ervaring kun je alleen in de praktijk opdoen. Bijvoorbeeld door een keer met een ervaren iemand mee te varen. De kennis kun je je wel eigen maken. En dat moet je ook zeker doen als je eens een keer een zeilboot wilt huren. Of dat nu in Nederland of ergens in een mooi zeilgebied in het buitenland is. Met de nodige basiskennis haal je veel meer uit de boot en wordt het zeilen veel leuker. En omdat je weet wat er gebeurt ook veel veiliger.

E-book ‘Ken je zeilen’ leert je je zeilen optimaal te benutten

Vooruitgaan, niet door mechanische voortstuwing, maar door slim gebruik te maken van de invloed van de wind op de zeilen. Dat spel, in combinatie met de stilte en de rust van het water, is wat zeilen zo bijzonder maakt. Daarbij is het des te leuker als je je zeilen optimaal weet te gebruiken. Dat je ze de juiste vorm voor de heersende omstandigheden weet te geven. Dat maakt het zeilen niet alleen spannender, maar ook veiliger.

Voor zowel de beginner als de meer ervaren zeiler

Dit E-book is bedoeld voor mensen die nog geen doorgewinterde zeilers zijn. Misschien omdat ze zelf net een eigen zeilboot hebben gekocht of er graag een keer een willen huren. Een kajuitjacht of een open boot, dat maakt niet uit. Maar ook meer ervaren zeilers kunnen met dit E-book hun voordeel doen. Al was het maar als naslagwerk om te kijken hoe het ook alweer zat.

Niet alleen erg handig om te weten, maar ook leuk om te lezen.

Bekijk ook ons E-book ‘Ken je boot‘.

Door |2018-04-13T09:37:16+00:0013-04-2018|Producten|Reacties uitgeschakeld voor E-book ‘Ken je zeilen’ nu beschikbaar