Nieuwe Vaarkaart 2018 voor het eerst verkrijgbaar op Boot Holland

Vrijdag 9 februari gaat Boot Holland in Leeuwarden weer van start. Watersporters zien deze beurs een beetje als de officieuze aftrap van het nieuwe vaarseizoen. Langzaamaan gaan we weer denken aan varen en vergeten voor het gemak maar even dat er momenteel nog ijs in de sloten ligt. Lekker naar bootjes kijken en ontdekken wat er allemaal komend seizoen op en rond het water te beleven valt. En misschien al een bootje, huisje of reisje boeken. Het kan allemaal op Boot Holland.

Wat er ook kan is de Nieuwe Vaarkaart met gidsjes en app bekijken en eventueel kopen. Want deze beurs is meteen ook de introductie van de hele nieuwe serie voor 2018. Niet alleen van de 14 regio’s, maar ook van de landsdekkende atlassen. Nieuw voor de atlassen is dat de regiogidsjes nu ook verzameld in één kleurrijke uitgave te verkrijgen zijn. En ook nog eens vertaald in het Engels en Duits.

Nieuwsgierig? Ga dan op de beurs langs bij één van de stands van de nautische boekhandels. Heb je vragen of opmerkingen over De Nieuwe Vaarkaart, dan kun je op vrijdag, zaterdag en zondag ook bij de uitgever Ecomedia terecht. Je vindt ze op stand 5029. En natuurlijk kun je de De Nieuwe Vaarkaart ook bij ons in de webwinkel vinden.

 

Locatie:                        WTC Expo, Leeuwarden

Data:                             9 t/m 14 februari

Toegangsprijs:            Entreekaart kassa:    € 14,50

Entreekaart online:   € 12,50

Parkeertarief:             € 4,00

Gratis entree voor kinderen t/m 12 jaar oud.

Door |2018-02-08T10:20:30+00:0008-02-2018|Geen categorie, Nieuws|Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe Vaarkaart 2018 voor het eerst verkrijgbaar op Boot Holland