De Nieuwe Vaarkaart op Hiswa 2018 bij Vrolijk Watersport

Nog een kleine week en dan begint de Hiswa Watersportbeurs. Terwijl velen van ons momenteel genieten van de ijspret en de temperaturen ver beneden nul liggen, is deze beurs toch echt de start van het nieuwe watersportseizoen. Over ruim een maand gaan de eerste boten alweer te water, als het ijs dat tenminste toelaat.

De Hiswa is dus een mooi moment om na te denken over de vaarplannen voor komende zomer. Ook als je zelf geen boot bezit, maar wel wat met water hebt. Want je kunt natuurlijk ook gaan suppen, kitesurfen, duiken of een boot voor een dag of langer huren.

Ontdek de Nieuwe Vaarkaart en NL-Waterland

En als je eenmaal op of rond het water bent, dan wil je natuurlijk ook wel weten wat er in de buurt allemaal te beleven is. En waar je allemaal naartoe kunt. Daarmee helpt bijvoorbeeld de Nieuwe Vaarkaart of de gidsen van NL-Waterland. En natuurlijk de uitgebreide app van NL_Waterland met naast een schat aan vaartechnische ook een overvloed aan toeristische informatie. Je zult ontdekken dat er op en rond het water in ons land enorm veel te beleven valt.

Kom naar de stand van Vrolijk Watersport

Meer weten? Kom dan op de Hiswa naar de stand van Vrolijk Watersport (stand 01.336), waar het hele assortiment van de Nieuwe Vaarkaart te vinden is. En waar een medewerker je met al je specifieke vragen kan helpen.

 

De Hiswa is van woensdag 7 tot en met zondag  11 maart in de Amsterdamse Rai.

Door |2018-03-01T10:30:40+00:0001-03-2018|Evenementen|Reacties uitgeschakeld voor De Nieuwe Vaarkaart op Hiswa 2018 bij Vrolijk Watersport