Nu ook een landsdekkende versie van Vaarapp inclusief overzichtskaart

De Vaarapp bij de Nieuwe Vaarkaart is er dit jaar ook in een landsdekkende versie. Tot nu toe werd de app alleen geleverd bij de vaarkaart(en) van een specifieke regio. Dat betekende dus veertien app’s voor de bijbehorende veertien regio’s. Voor mensen die in het vaarseizoen langere tijd aan boord zijn en daarbij grote tochten door ons land maken was dat niet praktisch en ook duur. Daarom heeft uitgever Ecomedia besloten de Vaarapp nu ook in een landsdekkende versie ter beschikking te stellen.

Vaarapp inclusief landsdekkende overzichtskaart

Toegang tot deze app gebeurt door middel van een code die bij de overzichtskaart met vaarwegen in Nederland wordt geleverd. Je hebt dus twee vliegen in één klap: een duidelijke overzichtskaart waarop je je vaartochten kunt plannen en een landsdekkende app waarop je op tablet of mobiele telefoon kunt varen. Met de daarbij behorende vaartechnische informatie. Plus in de app natuurlijk heel veel informatie over wat er op en rond het water allemaal te beleven valt. De app is geschikt voor IOS en Android.

Super handige overzichtskaart voor planning en oriëntatie

De landsdekkende overzichtskaart is ideaal voor planning vooraf en oriëntatie tijdens het varen. Door middel van kleurcodes is aangegeven waar je met de doorvaarthoogte van jouw schip wel en waar je niet kunt varen. Voor de overzichtelijkheid is dit wel gegeneraliseerd, dus controleer de werkelijke doorvaarthoogte nog wel op de vaarapp. Ook vind je op deze kaart de jachthavens, de trailerhellingen en de brandstofpomp. Super handig dus.

Koop de vaarapp bij Vrolijk Watersport op de Hiswa

Overzichtskaart met landsdekkende app kost €39,95 voor een jaar en is te koop op de Hiswa watersportbeurs bij Vrolijk Watersport op stand 01.336. De beurs begint vandaag, woensdag 7 maart om 11.00 uur en loopt tot en met zondag 11 maart 18.00 uur. En natuurlijk vind je hem ook in onze webshop.

 

Door |2018-03-07T09:38:29+00:0007-03-2018|Geen categorie, Producten|Reacties uitgeschakeld voor Nu ook een landsdekkende versie van Vaarapp inclusief overzichtskaart