Verbreed je horizon en zeil met je eigen schip mee in een flottielje

In een flottielje kun je met je eigen zeilschip op plekken komen waar je alleen nooit naartoe zou durven.

Stel je hebt een zeewaardig zeiljacht, maar komt daarmee eigenlijk nooit verder dan de Nederlandse wateren. Terwijl je best een keer de zee op en zelfs over zou willen. Maar daarvoor de ervaring en misschien ook wel het zelfvertrouwen mist. Dan is meevaren in een flottielje onder deskundige begeleiding de oplossing. Met Mirage Sailing kan dat. Zij organiseert de flottielje die je zoekt.

Mirage Sailing organiseert al vele jaren flottieljes over zee. Vaak onder de vlag van de  ANWB Waterkampioen, maar soms ook onder eigen vlag. En, gezien de vele deelnemers die jaar in jaar uit weer mee gaan, met succes. Denk daarbij aan zeiltochten naar Londen, de Kanaaleilanden, Zuid Engeland en de Oostzee. De groepen zijn daarbij met maximaal 10 schepen beperkt.

Flottielje met intensieve begeleiding

Als deelnemer aan een flottielje wordt je intensief begeleidt. Dagelijks vinden er briefings plaats waarin op basis van de meest actuele weersvoorspellingen de dagtochten worden besproken en de laatste trip wordt geëvalueerd. Je krijgt uitgebreid uitgelegd waarom bepaalde keuzes worden gemaakt, zodat je leert hoe trips over zee op verantwoorde wijze voor te bereiden en uit te voeren. Met als doel voldoende zelfvertrouwen te krijgen om dit in de toekomst zelfstandig aan te kunnen.

Schrijf in voor de bemanningspool

Nieuw bij Mirage Sailing is de bemanningspool. Bedoeld voor mensen die geen eigen schip hebben, maar dolgraag een keer een zeiltocht over zee willen maken. Of, wat ook kan, eerst een keer met iemand anders mee willen varen, alvorens dit avontuur met de eigen boot aan te gaan.

Kom naar de infomiddag

Ben je geïnteresseerd en wil je meer over de mogelijkheden van een flottielje weten, kom dan op zaterdag 17 maart naar de infomiddag bij Vrolijk Watersport in Scheveningen. Vanaf 16.00 uur kun je er terecht voor uitleg over de plannen voor 2018. Bezoekers aan deze middag ontvangen bovendien 20% korting op hun eventuele aankopen die middag. Meer info op de site van Mirage Sailing.

Door |2018-02-27T13:49:53+00:0027-02-2018|Evenementen, Varen|Reacties uitgeschakeld voor Verbreed je horizon en zeil met je eigen schip mee in een flottielje