Zeilen in Griekenland: Boekingen Paikea Sailing lopen lekker door

Zeilen in Griekenland is populair. En terecht, want het is de ultieme combinatie van zon, zee en lekker eten. Wie wil dat nu niet? Dat kan laagdrempelig op de Paikea.

Paikea Sailing, de Beneteau 50,waarmee je onder professionele begeleiding een zorgeloze zeilvakantie in de Ionische Zee kunt beleven, begint al aardig volgeboekt te raken. Om te kunnen zeilen in Griekenland  zijn er in de schoolvakantie nog een paar weken beschikbaar, maar dan moet je niet te lang wachten.

Kom zeilen op de Paikea

Zeilen in Griekenland doe je op de Paikea, een vijftien meter lang  luxe uitgerust zeiljacht, dat met maximaal 5 personen zeiltochten in het gebied rond Corfu en Levkas maakt. In overleg met schipper Peter Beckers en op basis van de te verwachte wind bepaal je zelf waar je heen wilt. Onderweg is er tijd voor een ankerstop om te zwemmen en te lunchen. Aan het eind van de middag arriveer je in een van de prachtige baaien die het gebied rijk is. Tijd om weer te zwemmen, te borrelen en daarna naar de wal om de omgeving te verkennen en te genieten van de heerlijke Griekse keuken.

Er is nog plek in de schoolvakantie

Paikea Sailing is nu een viertal jaren actief in dit prachtige Griekse zeilgebied en heeft inmiddels een schare trouwe klanten. Veel mensen die eenmaal een keer zijn wezen zeilen in Griekenland op de Paikea, komen daarna terug. Dat betekent dat er elk jaar al snel flink wat weken zijn geboekt. Met name in het voor- en najaar. In de zomermaanden is er nog wel plaats. Ideaal voor een heerlijke zeil- en zwemvakantie met schoolgaande kinderen. Of voor een vriendengroep die weleens wat bijzonders willen.

Voor de schipper is de klant koning. Indien enigszins mogelijk houd hij rekening met de wensen van de gasten. Kom zelf ook een keer zeilen in Griekenland  en boek hier of kijk voor meer informatie op Paikea Sailing.

Door |2018-03-06T09:27:47+00:0006-03-2018|Activiteiten, Varen|Reacties uitgeschakeld voor Zeilen in Griekenland: Boekingen Paikea Sailing lopen lekker door